Полезная информация

Ісмагил Шангареев: Російсько-татарська кухня на арабській землі.

25.12.2012

Багато людей відправляються в екзотичні країни не тільки потім, щоб скупатися в морі, оглянути визначні пам'ятки і природні краси чужого краю. Ряд туристів обов'язковою умовою вдалої подорожі вважають прилучення до місцевої культури, яке невіддільне від можливості спробувати місцеву їжу. Їжа передає колорит народності, якій вона належить, повною мірою, і саме цей фактор робить можливість скуштувати місцевих страв такою привабливою. Однак не всі туристи готові постійно віддавати перевагу кухні тих місць, де вони проводять свою відпустку. І Ісмагил Шангареев чудово знає про це. Ця людина є директором мережі ресторанів, що носять втішне для росіянина, і, тим більше, татарина, назва «Казань».

Це кращі ресторани Шарджі, що пропонують можливість покуштувати звичні для росіянина страви. Тут відвідувачу може бути запропонована як російська кухня, так і російсько-татарська кухня, і втомлений від місцевої пряної екзотики турист отримує можливість покуштувати чогось набагато більш рідного. Для деяких з них така можливість - це просто порятунок, адже різко змінивши раціон харчування, тим більше - настільки кардинально, людина може зіштовхнутися з цілком певними проблемами здоров'я, зокрема, проблемами шлунково-кишкового тракту, які можуть зіпсувати всю відпустку.

Ісмагил Шангареев знає все про проблеми та біди туристів з Росії, і тому готовий запропонувати їм можливість хоча б на час зробити свого роду кулінарну подорож з пекучого Сходу назад додому, відвідуючи російські ресторани в еміратах. Тим більше що в місті Шарджа Казань ресторан відомий, і шукати його довго не доведеться. Його відвідування - це радість і задоволення не тільки для російських туристів, але й для представників будь-якої іншої культури. Якщо ціни в ресторанах іншого плану можуть бути і завищеними, то в цьому закладі вони виявляються цілком демократичними, і дозволяють поїсти вдосталь, насолодившись традиційно щедрим російським столом.

Привертає ресторан і іншими своїми плюсами - чистотою і приємним внутрішнім оформленням, привітністю офіціантів та іншого персоналу, швидкістю і чіткістю їх роботи. У цьому закладі можна дійсно не просто пообідати, а відпочити душею, випробувавши приємну ностальгію за недавно покинутій батьківщині; змінити обстановку, щоб отримати можливість заново переоцінити світ Емірат свіжим поглядом, закінчивши свій обід, і покинувши цей оплот рідної сторони. Саме таким чином і задумав Ісмагил Шангареев стиль своїх закладів, тому і порахував відкрити їх в Шарджі справою вигідним. Шарджа - це недорогий курорт, славний можливістю оцінити підводні краси Червоного моря, це оплот дайвінгу, куди часто стікаються туристи з Росії. І тому послуги його ресторанів завжди виявляються затребуваними і цікавими для потенційних відвідувачів.
Також поради нашого сайту
*** Як працювати з інвесторами на ваших умовах?
***  Останні зміни законодавства України у сфері будівництва, і не тільки.
 

<< Назад