Полезная информация

Про що не варто забувати на пляжі

25.12.2012

Літо-пора відпусток, це той час коли відпускний сезон в самому розпалі. Тисячі людей прагнуть виїхати на південь, до моря, не замислюючись про деякі дуже важливі заходи з безпеки. Зокрема, якщо ви хворі бронхолегеневими захворюваннями, то субтропіки Вам протипоказані. Але все одно, незважаючи на це туристи купують тури в санаторії та пансіонати. Влітку не знайти вільного місця ніде. Об'єднання Адлеркурорт, Санаторій Південне узмор'я, Білорусь, Заполяр'я і багато інших здравниці забиті в цей період до відмови. Місця замовляють багато ще взимку, щоб влітку вже спокійно приїхати на відпочинок.
Морський вологий клімат може спровокувати загострення і посилити перебіг бронхолегеневих захворювань. Тому людям, у яких слабкі легені, на Півдні краще не відпочивати. Їм рекомендується сухий клімат (Анапа, Ризьке узмор'я, Азовське море). Поїздка в ці місця навіть поліпшить їх стан.

Всі, хто їде в Сочі, мріють купатися в морі. Приїхавши в пансіонат Адлеркурорт, туристи одразу спрямовуються на пляж, який знаходиться в парі десятків метрів від спальних корпусів. Мало хто знає те, що замерзнути в морській воді можна швидше, ніж у прісній. Тому довгі купання на морі протипоказані. Адже морська вода має велику теплоємність і теплопровідність. Під час купання морська вода поглинає з тіла більше тепла. Ніж прісна. Тому поява пухирів після морського купання іноді відбувається у туристів.

Лікарі в пансіонаті Адлеркурорт попереджають, що купання в морській воді протипоказано при ряді захворювань. Це туберкульоз, захворювання нирок, базедова хвороба, радикуліт, епілепсія.

Не слід забувати і про те, що яскраве південне сонце може викликати алергію. Алергії на сонце найбільше піддаються люди, у яких слабкий імунітет. Таким людям слід триматися в тіні, робити вологі обтирання і пити багато рідини. У разі появи на тілі різних висипань, звернутися до лікаря в пансіонат Адлеркурорт. Хоча є така думка, що хвороба на курорті - це ознака того, що організм очищується. Але лікарі кажуть, що це не очищення, а стрес організму. Бережіть своє здоров'я.

P/S: Також, радимо цікаві статті поради від наших колег:
Також, Чим фандрайзинг відрізняється від краудфандингу?
Ну і, Як залучити гроші, методи, форми та інструменти?

<< Назад