Полезная информация

Захоплюючий і пізнавальний відпочинок в Гаазі

25.12.2012

З містом Гаагою у більшості людей асоціації пов'язані радше з політикою, економікою, ніж з туристичним подорожжю. Однак, незважаючи на те, що місто дійсно є політичною столицею Голландії, тут є маса місць, де можна провести приголомшливий відпочинок, цікавий, пізнавальний і різноманітний.

Гаага, по-перше досить велике місто (лише столиця Амстердам і Роттердам за площею перевершують Гаагу). По-друге, в Гаазі проживає безліч різних національностей. Тут культура спілкування знаходиться на самому вищому рівні, як, втім і скрізь в Нідерландах. Якщо туристу необхідно дізнатися, де купити набір для покеру або як пройти до посольства, місцеві жителі з великою охотою розкажуть як це зробити.

Тепер безпосередньо до пам'яток Гааги. Обов'язково варто відвідати Палац Маурицхейс - будівля, побудована ще в середині сімнадцятого століття. Колись цей Палац належав одному багачеві, великому наміснику. Але тепер тут можна насолодиться шедеврами Королівської художньої галереї. Особливо поціновувачам мистецтва буде до смаку той факт, що тут на власні очі можна побачити картини Рембрандта, Халса і багатьох інших відомих художніх діячів.

Гевагенпорт - ще одна дивовижна споруда Гааги. У середні століття тут була в'язниця, де проводилися жорстокі тортури. В даний час це музей, в стінах якого збереглися ті страшні темниці і кімнати, в яких і проводилися болісні тортури. Багато туристів першою справою відвідують саме Гевагенпорт.

Мадуродам - ​​ще один музей, що приковує увагу численних туристів. Унікальний музей дозволить гостям міста побачити всю Голландію в мініатюрі. Турист може за кілька годин під відкритим небом побачити всі знамениті місця країни, обійти кожне місто.

Звичайно, відпочинок в Гаазі не може вважатися повним без відвідування знаменитих пляжних районів Схевенінген (тут же розташований знаменитий парк «Дуінрел») і Кайкдаюн. Навіть з сусідніх країн люди спеціально приїжджають відпочити саме сюди. Красиві піщані пляжі і чистісінька вода - що ще потрібно для чарівного времяпрепровождения? Погода в місті рідко затьмарює свято жителям і гостям міста.

Любителям шопінга потрібно обов'язково відвідати Пасаж - величезний торговий центр. Тут є все, що потрібно: фірмові магазини, величезний вибір різних товарів найвищого якість. Тим, хто хоче щось залишити на пам'ять, рекомендується погуляти по набережній. У цьому місці безліч сувенірних магазинів з унікальною продукцією.

Полезные интересные статьи:
Что такое Активизация складских запасов,
*** Как ускорить складские операции?

 

<< Назад