Полезная информация

Аквабілдінг

23.11.2012

«Побудувати» своє тіло, зробити його струнким і красивим допоможе аквабілдінг. Вправи в воді необхідні всім, хто прагне зміцнювати своє здоров'я. Тренування корисні літнім людям, вагітним жінкам, дітям. Така гімнастика прискорює реабілітацію перенесли інфаркти та стреси. Як з'ясувалося, саме біг дає оздоровчий і тренувальний ефект. Для запобігання дисбалансу в розвитку м'язів, проводиться з використанням кола або рятувального жилета. Людина знаходиться як би в підвішеному вертикальному положенні. У роботу включаються майже всі м'язи. Подібні заняття на суші можуть бути болісними. У воді ж допомагає виштовхувальна сила.
 

Починати треба з простих вправ: Злегка нахилившись вперед, робіть рух ногами, як при ходьбі або бігу на суші. Не робіть зайвих рухів, намагайтеся зберігати рівновагу. Руками, зігнутими під кутом 90 градусів, виконуйте плавні махи. Щоб бігти на місці, крутите ногами як на велосипеді.
Зменшити талію і зміцнити м'язи стегон, рук допоможе наступну вправу: Видвіньте праву ногу трохи вліво і як можна далі вперед. Корпус при цьому поверніть вправо, виконуючи рухи руками як при маршировкою. Повторіть рух вліво, помінявши положення рук і ніг.
Для м'язів ніг і тазостегнових суглобів ефективно вправа на розтяжку. Витягніть ступні, неначе стоїте на носочках, руки в сторони. Намагайтеся, щоб тіло було в вертикальному положенні. Як можна ширше розведіть ноги. Рухи повинні бути плавними, не допускайте хворобливих відчуттів. Щільно стиснувши коліна, зведіть ноги.
 

Водний  починайте з ходьби або бігу протягом 10 хвилин. Кожну вправу виконуйте кілька разів. Через тиждень збільште час бігу і кількість вправ. Довести час бігу до півгодини, а повтор вправ до 30. Оптимально тренуватися за такою схемою три рази на тиждень. Ви можете придумувати і інші види вправ самостійно.
Найрезультативніший вид - плавання. Вправляйтеся, і ваше тіло стане міцним, насиченим енергією!

P/S: Також пропонуємо корисні сттатті поради, для Вас і вашої компанії:
Радимо дізнатись в відео про корпоративні тренінги з продаду, в вашій компаніі, чим вони вам допоможуть?
Більш порад, про тренінг активні продажі, як їх збільшити?
А також, про треніг як побудувати відділ з продажу, від А до Я?

 

<< Назад