Полезная информация

Гірськолижний курорт «Лужки» - екстремальний відпочинок в Підмосков'ї

25.12.2012

Гірськолижний відпочинок в останнім часом набирає оберти популярності. Він приваблює тих, хто бажає випробувати ейфорію від швидкості, злітаючи з гори, наче птах. Високогірне повітря, незаймана природа, запорошені снігом вершини - все це створює особливу атмосферу зимового відпочинку. Той, хто хоча б раз скотився з гірськолижної траси, відчув неповторну атмосферу гірськолижної тусовки, той ніколи не зможе забути цього, і захоче випробувати знову і знову.

Якщо ви є прихильником активного відпочинку, відвідайте гірськолижний курорт «Лужки», що розмістився на 25-му км від МКАД по Новоризькому шосе. Зараз багато хто воліє Підмосков'ї, так як тут можна відпочити анітрохи не гірше, ніж на відомих курортах, при цьому чимало заощадивши. Тут хіба що менше трас і підйомників. Гірськолижний клуб має досить розвинену інфраструктуру. Катання на санках (звичайних і надувних санчатах-ватрушках), ковзанах, лижах, сноуборді, заняття сноукайтінгу на мальовничому березі річки Істра залишить незабутнє враження у дітей і дорослих.

Двомісна крісельна канатна дорога австрійських виробників доставляє гірськолижників до трас. Щоб прокататися, зовсім не обов'язково купувати дорогу екіпіровку - прокат гірських лиж та бігових, ковзанів, санок, сноубордів за помірними цінами вирішить проблему із спорядженням.

Ті, хто тільки почав підкорювати гірські вершини, а також професіонали гірськолижного спорту оцінять траси для спусків, які мають як пологі, так і круті ділянки. Тут також розташована траса для бігових лиж протяжністю три кілометри.

На курорті працює висококласна інструкторська служба, яка відповідає міжнародним стандартам ISIA. Індивідуальні та групові заняття з дорослими і дітьми проводяться за унікальною австрійської методикою. Інструктори також організують майстер-класи, спортивні змагання.

Тренажерний зал, басейн, фінська сауна і турецька лазня допоможуть розслабитися після активних занять спортом на морозному повітрі. Затишний ресторан «Лужки», бар з відкритою верандою чекають своїх відвідувачів, щоб запропонувати разнообразнейшее меню. Ми можемо організувати барбекю на вулиці для веселої компанії.

Відвідавши гірськолижний курорт «Лужки», ви зможете переконатися, що тут відмінний сервіс. Спеціально навчений персонал створить всі умови для незабутнього відпочинку.

P/S: Також, радимо цікаві статті поради від наших колег:
Дізнайтесь Що таке комплаєнс і навіщо він потрібен?
Також, Чим фандрайзинг відрізняється від краудфандингу?

 

<< Назад