Полезная информация

Кожен батько представляє свого малюка особливим.

21.11.2012

   Кожен батько представляє свого малюка особливим. І не раз Вам доводилося напевно говорити своїм знайомим або навіть самому собі «.. а от я б такого своїй дитині не дозволив (а), а моя дитина не буде так чинити, і т.д.» Але на ділі не завжди так виходить . Виховання та освіта дитини, дуже відповідальне завдання. Сучасні діти, на голову вище у розвитку, ніж 20-30 років тому. Та й можливостей розвитку своїх здібностей з кожним роком ставатиме все більше. І бажання дати своїй дитині гідну освіту, не має на увазі таке вузьке поняття, як влаштувати в солідний ВНЗ. І ось тут головне не упустити момент. Вже не раз доведено факт підвищеної сприйнятливості і схильності до навчання дітей у віці до 5 років. Саме в цей момент, Ваш малюк вбирає отриману інформацію, як «губка».

   Цей період ідеально підходить для всебічного розвитку підростаючого покоління. І ось дочекавшись довгоочікуваного віку батьки починають «розвивати» чадо інколи забуваючи, що все має бути в міру. А можливостей «перегнути палицю» - величезна безліч. Це і кричуща реклама благаюча до того чи іншого навчанню дитини, і бажання не відставати від дітвори друзів і знайомих, а часом і просто реалізація власних дитячих бажань. Тому батькам варто дуже відповідально підійти до цього питання. Проявіть все своє розуміння до дитини. Це допоможе Вам зрозуміти, що ж стане приносити задоволення Вашому маляті. А чи так він любити танцювати, як Вам здається, чи може він з великим би задоволенням зайнявся образотворчим мистецтвом? НЕ ЗАБУВАЙТЕ, що навіть дрібні невдачі можуть геть відбити бажання у дитини займатися тією чи іншою справою.

   Тільки Ваша допомога та участь допоможуть точно вибрати заняття до душі. Освіта, на ряду зі знаннями повинно приносити також і задоволення. Адже може саме це справа переросте в хобі вже дорослу дитину, що важливо, адже саме хобі, дозволяє нам самовиражатися. Не варто вимагати відразу занадто багато чого. Ви самі повинні розуміти, що «з під палки» нічого добре не робиться. Не ображайтеся, якщо дитя відмовляється від походу в обрану Вами секцію. Дайте йому право вибору, і хто знає, може це принесе гідні плоди, або принаймні розкриє вашого малюка з абсолютно новою, ще невідомої для Вас боку. Адже справжнє освіту може існувати тільки в контексті реальних взаємин.

І пам'ятайте - «Якщо Ви хочете виростити хороших дітей, витрачайте на них в два рази менше грошей і в два рази більше часу.»

P/S: Також пропонуємо цікаві статті поради:
** Як стати лідером і вести за собою людей? Знадобиться.
*** Как стать хорошим оратором? Цікаво, від керівника компанії.
** Як і де швидко знайти нових клієнтів? Коресна порада.

<< Назад