Полезная информация

Безкоштовні розваги для туристів

25.12.2012

Незважаючи на те, що спекотна пора незліченних відпусток добігає кінця, багато все-таки збираються відвідати у цьому році незнайомі країни і міста. І, безсумнівно, кожному з них буде цікаво дізнатися про те, де і як при цьому можна розважитися. І що більш захоплююче і корисно - розважитися абсолютно безкоштовно! Отже, розглянемо докладніше питання про те, що доступно мандрівникам у різних куточках нашого світу безоплатно. Почнемо з Уельсу, Шотландії і Англії. Прибуваючи в ці чудові місця, ви зможете відвідувати всі національні галереї та музеї, і при цьому не платити зовсім нічого! Наприклад, перебуваючи в Лондоні, відпочиваючі можуть своїми очима побачити роботи, представлені в Національній галереї, галереї Тейт, музеї Вікторії і Альберта, а також в Британському музеї. Ще раз повторимо, що це не приколи і не розиграші, з відвідувачів не береться ні одного фунта. Погодьтеся, що це унікальна можливість насолодитися історичними експозиціями і розважитися самим гідним чином.
До речі, якщо мова зайшла про безкоштовні розваги для мандрівників, то не менше приємних сюрпризів їх чекає і в Вашингтоні. Тут за відвідування Національного аерокосмічного музею, Національної галереї портрета, Національного музею історії Сполучених Штатів Америки, Національного зоопарку, а також будь-якого з дев'ятнадцяти музеїв, які входять в комплекс Смітсонівського інституту плата не стягується. Природно, що ви можете залишитися вдома, і просто подивитися по телевізору або в Інтернеті безкоштовні приколи, однак таке проведення часу хоча і принесе вам задоволення, однак не збагатить вас новими знаннями. Повірте, що прогулятися по різних виставкам і своїми очима побачити твори уславлених на весь світ майстрів - це розвага, заради якого варто відправитися в іншу країну.
Якщо ви дивитеся новини України, то неодмінно повинні знати про те, що закордонні міста славляться унікальними і грандіозними виступами музичних знаменитостей. Ви мрієте потрапити на такі концерти, але впевнені, що це коштує скажених грошей? Тоді вас напевно зацікавить наше звістка про те, що побачити своїми очима і почути світових селебріті можна і абсолютно безкоштовно! Яким чином? Є чимало країн і міст, які проводять благодійні фестивалі та виступи без всякої плати за вхідний квиток. До їх числа ми віднесемо Лазурний Берег, Кейптаун, Канаду та інші. Якщо музика вам не до душі, і ви хочете активних, але не стоять ні цента розваг на свій відпочинок, то вирушайте в Копенгаген, Цюріх, Берн або Гельсінкі. Тут мандрівникам пропонуються напрокат велосипеди для міських поїздок. Справедливості заради скажемо, що викласти певну незначну кількість грошей таки необхідно, але вся ця символічна сума буде вам повернена назад після того, як ви повернете велосипед на станцію. Як бачите, для того, щоб провести час із задоволенням і користю часто необхідно володіти не фінансовими засобами, а тільки знаннями.

<< Назад