Полезная информация

Відпустка в оксамитовий сезон

25.12.2012

Для багатьох поняття море і відпочинок нерозривно пов'язані з літом. Навіть коли шкільні канікули залишаються лише в спогадах, багато як і раніше відправляються у відпустку в червні, липні або серпні. Однак найкраще для відпочинку на морі час починається з настанням вересня.
У цей період сонце вже не таке активне, немає виснажує спеки, що сприятливо для людей із захворюваннями серця. Курортників стає все менше, сім'ї повертаються додому до початку навчального року, а значить, відпочинок буде комфортніше, а персонал готелів - уважніше. Крім того, багато європейські курорти продовжують сезон розпродажів до кінця жовтня, що не може не порадувати любителів шопінгу. Море в оксамитовий сезон, як і раніше тепле, погода м'яка і комфортна, а фруктово-овочеве достаток пріобреает неверотние масштаби. Але навіть якщо вода в морі здається холоднуватої, то на території більшості готелів можна знайти підігріваються басейни з чистою морською водою. Купуючи путівки на курорти з початку вересня до кінця жовтня, можна значно заощадити, так як багато турістічскіе агентства знижують на цей період ціни. Ну, і звичайно, осінь вважається кращим екскурсійним часом: тепла і ясна погода - найкращий час для знайомства з визначними пам'ятками.
Ще один привід взяти відпустку восени - величезна кількість свят, присвячених збору врожаю. Саме в цей час багато європейських країн такі як: Італія, Чорногорія, Хорватія, Іспанія - проводять феєричні винні фестивалі. Більш того, в Іспанії можна встигнути застати сезон кориди, який закінчується в останніх числах вересня.
Ну і, крім того, осінь - прекрасна пора зайнятися власним здоров'ям, поєднавши відпочинок і лікувальні процедури. Так як саме цей час вважається найбільш відповідним для ефективного і профілактичного лікування.
Де і як відпочити в оксамитовий сезон на морі, питання, звичайно, індивідуальний. Хтось віддає перевагу пляжний отдх, хтось активний морський, але в будь-якому випадку, жалкувати про те, що відпустка припав на вересень не доведеться.

<< Назад