Полезная информация

Тури в екзотичні країни

25.12.2012

Серед безлічі островів, розкиданих по океанах і морях, однакових знайти неможливо. Це можуть бути острови-пляжі, острови-музеї, острова для романтиків, острови для закоханих, острова для справжніх чоловіків.

Еталоном розкоші вважається острів Маврикій, готелі якого стоять на перших позиціях в світових рейтингах, а природа ніби навмисно створена для максимально комфортного відпочинку. На Маврикії є блакитні лагуни, білосніжні піщані пляжі, дивовижні за красою коралові рифи. Крім того, тури на Маврикій - це і краща в світі риболовля на блакитного марліна, і полювання на оленів, і прекрасні можливості для дайвінгу, і знайомство з місцевою культурою і звичаями.

Якщо на Маврикії - самі шикарні готелі, то Мальдіви - це просто одне з найкрасивіших у світі місць, де кожен готель є окремим островом. Час тут тече в особливому, незвичному ритмі, на Мальдівах ніхто нікуди не поспішає, ніхто нікуди не спізнюється. Тут повною мірою можна відчути, що таке справжній, повноцінний відпочинок, зануритися в атмосферу повного розслаблення і спокою. Але тури на Мальдіви - це ще й можливість познайомитися з унікальним підводним світом, адже ці острови вважаються справжнім раєм для дайверів, як для любителів, так і для професіоналів. Найкращим часом для занурень вважається період з січня по квітень. У легенях коралових островів водиться боле дев'ятисот видів риб, а неподалік від берега можна побачити китових акул, гігантських скатів. Крім природного багатства Індійського океану, тут є кілька затонулих кораблів, оброслих коралами і стали пристанищем різнокольорових екзотичних рибок.

Серед найпрекрасніших екзотичних островів не можна не відзначити і індонезійський Балі - перлина Індійського океану, острів тисячі храмів. Золоті піщані пляжі, кристально чисті води океану, пишні тропічні ліси, що спускаються вздовж схилів рисові долини, величні вулкани - все це настільки абсолютно і живописно, що здається намальованим на рекламному проспекті. До того ж відпочинок на Балі дозволить познайомитися з унікальною місцевою культурою, приголомшливою уяву достатком церемоній і різноманітністю фарб. На Балі є все, що може зробити відпочинок дивним і незабутнім. Тут можна побути наодинці з природою, провести казкові годинник з коханою людиною, взяти участь в запальній нічного життя, познайомитися з красою підводного світу, і, звичайно ж, помилуватися приголомшливими заходами, яких не побачиш більше ніде в світі.

P/S: Також, пропонуємо інші цікаві статті:
 Ведение бизнеса на основании деклараций о хозяйственной деятельности.
При покупке авто можно теперь сэкономить от 40% до 80% стоимости. Каких моделей касается?
Кредитование бизнеса на выгодных условиях.

<< Назад