Articles

Тури в екзотичні країни

25.12.2012

Серед безлічі островів, розкиданих по океанах і морях, однакових знайти неможливо. Це можуть бути острови-пляжі, острови-музеї, острова для романтиків, острови для закоханих, острова для справжніх чоловіків.

подробнее >>

Особливості відпочинку в Таїланді і В'єтнамі

25.12.2012

Найперше питання який стоїть перед туристом - це яку країну відвідати? Вибрати країну для відпочинку дуже складний і важко витратний процес. Доводитися переглянути безліч інформації, почитати всі можливі відгуки

подробнее >>

Чим небезпечний "райський куточок"?

25.12.2012

Відпочинок в екзотичних країнах користується величезною популярністю в будь-який час року. Особливо актуальні такі подорожі в період з листопада по квітень, коли змучені дощами, снігом і холодом люди шукають порятунку в жарких краях.

подробнее >>

Гірськолижний курорт «Лужки» - екстремальний відпочинок в Підмосков'ї

25.12.2012

Гірськолижний відпочинок в останнім часом набирає оберти популярності. Він приваблює тих, хто бажає випробувати ейфорію від швидкості, злітаючи з гори, наче птах.

подробнее >>

Безкоштовні розваги для туристів

25.12.2012

Незважаючи на те, що спекотна пора незліченних відпусток добігає кінця, багато все-таки збираються відвідати у цьому році незнайомі країни і

подробнее >>

Відпустка в оксамитовий сезон

25.12.2012

Для багатьох поняття море і відпочинок нерозривно пов'язані з літом. Навіть коли шкільні канікули залишаються лише в спогадах, багато як і раніше відправляються у відпустку в червні, липні або серпні.

подробнее >>

Поради тим, хто їде в Туреччину.

25.12.2012

Якщо ви збираєтеся відправитися на турецьке узбережжя, то ознайомтеся з нашими порадами, які допоможуть вам в подорожі.

подробнее >>

Кращі курорти світу Єгипет і Таїланд

25.12.2012

Єгипет-це одна з колисок людської цивілізації. Багата культура виникала навколо родючих земель Нільської Річки в Північній Аф

подробнее >>

Аквабілдінг

23.11.2012

«Побудувати» своє тіло, зробити його струнким і красивим допоможе аквабілдінг. Вправи в воді необхідні всім, хто прагне зміцнювати своє здоров'я. Стаття містить рекомендації для бажаючих зміцнити здоров'я водними тренуваннями.

подробнее >>

Історія Української Асоціації Маркетингу.

23.11.2012

Цікава стаття про тернистий шлях українського маркетингу, а також про те, що таке тренінг для маркетологів. Яким повинен бути тренінг і якими якостями повинен володіти тренер? А також кілька слів про тренера Лилик Ірині Вікторівні та модульній програмі "Маркетинг".

подробнее >>