Полезная информация

Умиротворений відпочинок в Карпатах. Пансіонати Мукачево чекають вас

25.12.2012

Мукачево - один з найцікавіших і мальовничих міст Закарпаття, що володіє багатою індивідуальної історією, оповитий власними, оригінальними, легендами. Сучасні будівлі, які останнім часом починають заполонятимуть Карпати, зводяться на історичній землі, будучи сусідами з архітектурними та культурними пам'ятками, пробиваючись з міськими пам'ятками. Мукачівські традиції цікаві і самобутні, так як в цьому містечку переплітаються культури різних народів і національностей. Свій вплив тут надали, головним чином, українці, росіяни і угорці. Причому це стосується не тільки загальних звичаїв, але і, наприклад, унікальною кухні зі своїми делікатесами і стравами, слава про яку давно вже перевалила за Карпати.

Як правило, пансіонати Мукачево найбільш переповнені влітку і взимку, коли туристи їдуть сюди покататися на гірських лижах або побродити по красивих вічнозелених лісах. На ділі ж, курорт відкритий цілий рік. Іноді, в самий пік сезону, пансіонати Мукачево настільки переповнені, що приїжджим доводиться знімати кімнати в місцевих жителів, які з радістю надають місця для проживання. При цьому вони можуть надавати ті ж послуги, що й звичні готелі, аж до включених у ціну харчування та екскурсій.

Відпочинок в Мукачево характерний тим, що гості міста отримують можливість познайомитися і з природою цих країв, і з її культурою та історією. Що примітно, вивчаючи історію і традиції цього містечка, ви одночасно вивчаєте історію і традиції народів, які тут проживали, а крові на Карпатах намішано неміряно. Крім того, не варто, звичайно ж, забувати про незрівнянну красу навколишньої природи. Вона щедра на мальовничі краєвиди, немов створені маститим художником, який вирішив умістити на одній картині хвойні та листяні ліси, а також навколишній їх гірський ландшафт.

Як правило, пансіонати Мукачево коштують не дорого, принаймні, у порівнянні з готелями і готелями інших курортних міст. Точна вартість залежить від безлічі факторів, зокрема, якості сервісу та списку надаваних послуг. При цьому будь-який турист зможе підібрати номер на свій власний, досвідчений смак. Тут маються і прості, затишні, домашні кімнати, і шикарні, розкішні апартаменти, гідні якщо не царів, то їх найближчих придворних.

Багато пансіонатів Мукачево належать приватним особам, так як рекреаційні ресурси області розвиваються, і багато жителів, по суті, проживають за рахунок туристів. Тим не менш, подібні готелі так само надають комплексне обслуговування і готові запропонувати широкий спектр послуг. Оселившись в приватному пансіонаті, ви не тільки отримуєте комфортабельне житло, але так само можете ближче познайомитися з традиціями місцевих жителів, поговорити з ними, дізнатися міські легенди і навіть сходити з ними до одного з джерел з цілющою мінеральною водою. Таким чином, відпочинок на Карпатах стає і приємним для тіла, і корисним для розуму.

Якщо ви збираєтеся їхати в Карпати в пік сезону, коли сюди приїжджають гірські лижники або мисливці і рибалки, ми радимо вас забронювати пансіонати Мукачево заздалегідь, бо місць може просто не виявитися. Звичайно, можна зробити це і по прибуттю (зарезервувати номер на певний строк), але для впевненого і комфортного відпочинку краще перестрахуватися. Багато готелів надають майбутнім гостям можливість бронювання по телефону або навіть через мережу Інтернет. Крім того, таким чином, ви можете заздалегідь точно з'ясувати, скільки доведеться заплатити за проживання.

<< Назад