Полезная информация

Путівки в Макаді Бей (Єгипет)

25.12.2012

Курорт Макаді Бей розташовується недалеко від знаменитої Хургади на побережжі Червоного моря. Це досить молодий, але при цьому постійно розвивається єгипетський курорт. Активний розвиток він отримав лише кілька років тому, а до цього був безлюдним місцем, яке оточувала пустеля. Проте з часом місто перетворився і його історія змінилася.

Приблизно в 1994 році бізнесмени зрозуміли, що гріх не запрошувати людей в таке чудове місце, де абсолютно незаймана морська флора і фауна, де розкішні пляжі володіють прозорістю чистої води і золотистим піском. Спокій і тиша на цій території створюють усі необхідні умови для спокійного відпочинку, тому путівки в Макаді Бей набувають в основному люди, які люблять тишу. Крім того, від міжнародного аеропорту Макаді Бей обробить тільки тридцять хвилин їзди на автомобілі. Курортне містечко будувався «гніздовим» способом. Спочатку шикувалися великі готелі, а потім проводилися всі комунікації, а вже після, будувалися інші готелі.

Якщо в місті Хургада російська мова чутна на кожному кроці, то в Макаді Бей російських туристів поки що зовсім небагато. Готелі, більшість з яких нагадують давньоєгипетські храми, розкинулися на березі бірюзової лагуни поряд з чудовими піщаними пляжами. Здобувайте тури в Єгипет, а саме в Макаді Бей, і ви оціните по достоїнству комфортабельність готелів, первозданність природи, а також повну відірваність від світу суєти і турбот.

Пляжі в місті досить великі, з піском, який містить черепашки. У морі досить різноманітна морська живність. Як вже було сказано, всі розваги курорту знаходяться на території готелів, і ніде більше. За їх межами вас чекає тільки пустеля з декількома сувенірними крамницями. Ви не знайдете тут нічних клубів, дискотек, численних ресторанів і барів. У цьому і є перевага курорту для людей, які хочуть насолодитися безтурботним і безшумним відпочинком.

Також з цього міста Ви можете відправитися на екскурсії до бедуїнів, поганяти по пустелі на джипах, познайомитися з побутом єгиптян, а також насолодитися вишуканими стравами місцевої кухні Єгипту. Найсприятливіший період для відпочинку в Макаді Бей - осінні місяці. З кінця вересня і до середини листопада температура повітря тут опускається до 30 градусів тепла, але температура води досить тепла - близько +25-26 С.

<< Назад