Articles

Тренінги в Лондоні

09.03.2013

Cамий ультрасучасний готель у Лондоні K West Hotel and Spa 5 * - розташований всього в одній милі від Експресу до Хітроу біля станції Педдінгтон, прямо в серце лондонського фешенебельного Вест енда, недалеко від центру.

подробнее >>

Тренінги в Парижі

09.03.2013

Cамий романтичний готель в Парижі Mercure Montmartre 3 * super + - розташований прямо в центрі, недалеко від Монмартра, "Sacre Coeur", кабаре "Moulin Rouge", біля станції метро Place de Clichy.

подробнее >>

Візи до Великобританії

09.03.2013

Список документів, необхідних для відкриття віз у посольстві Великобританії

подробнее >>

Тур до Франції

09.03.2013

Пропонуємо Вашій увазі програму туру у Францію! Крім відвідування основних визначних пам'яток Парижа, буде також відвідування сучасного ділового району Ля Дефанс, зупинка на Марсовому полі (перед Ейфелевою вежею) і в Собору Інвалідів.

подробнее >>

8 маркетингових стратегій малого бізнесу

09.03.2013

Найголовніший показник успіху в бізнесі - обсяги продажів. Ви повинні зробити все, щоб збільшити обсяги продажів, це допоможе вам збільшити прибуток.

подробнее >>

Показовa незгодa. Balanced Scorecard і Tableau De Bord

09.03.2013

Відомо, що далеко не всі великі географічні відкриття вчинені тими людьми, яких вони приписані. Першовідкривачами ставали люди, про подорожі яких дізнавалося найбільшу кількість людей, які вміли витягти з цього реальну вигоду.

подробнее >>

CRM - нова стратегія

09.03.2013

Хоча ціни і стали нижче, а товари якісніше, відносини між постачальником і споживачем перейшли в розряд безіменно-знеособлених. Персоналізація споживача стала надбанням минулого.

подробнее >>

Внутрішній маркетинг

09.03.2013

Управління маркетингом пов'язано з управлінням якістю в двох областях. З одного боку, споживач повинен отримувати правдиві обіцянки щодо якості через просування. З іншого боку, маркетинг відповідає за зворотний зв'язок зі споживачами для внесення змін до характеристики якості.

подробнее >>

Туры в Австрию

27.02.2013

Австрия, без сомнения, одна из самых красивейших стран Европы и представляет собой истинный рай для тех, кто предпочитает активный отдых на снежных склонах.
Горнолыжные туры в Австрию столь популярны благодаря Альпам, которыми покрыта большая часть страны.

подробнее >>

Андорра

27.02.2013

Андорра – это идеальное место для активного зимнего отдыха. Чудесное расположение страны в самом центре Пиренейских гор обеспечивает уникальные возможности для горнолыжного спорта. Это самый солнечный горный район Европы, а сезон катания открыт с декабря по апрель.

подробнее >>