Articles

Узнаете свою компанию?

09.11.2012

Любая компания представляет собой живой организм, обладающий своим характером и возрастом. И практически все компании проходят одни и те же этапы развития. А на каком этапе ваша компания?

подробнее >>

Бізнес хоче грошей

22.10.2012

Зрушення, зрозуміло, відбуваються. Якщо три роки тому лише 30% російських банків пропонували позики для малого бізнесу, то нині - понад половина.

подробнее >>

ЯК ПОВЕРТАТИ БОРГИ

22.10.2012

Я розумію, що в основному цими способами користуються різні державні діячі, заморочені на грошах. На жаль, не всі з них шанують Кримінальний Кодекс, як це робив коханий в народі Остап Бендер.

подробнее >>

Вартість реклами або скільки потрібно витрачати на рекламу (маркетинг)?

22.10.2012

Питання про вартість реклами – це питання яке я чую кожен день – «скільки я повинен викласти грошей своєї компанії на маркетинг і рекламу?

подробнее >>

Що робити, якщо ви не можете повернути кредит

22.10.2012

Через фінансову кризу платити по рахунках важко стало всім: покупцям нема чим розраховуватися з постачальниками, людей звільняють пачками, збільшився відсоток неповернення виданих кредитів.

подробнее >>

Оцінка частки у квартирі

22.10.2012

З поширенням такого виду права на житло як спільна часткова власність, окремі частки в квартирах стали таким же товаром на ринку нерухомості, як і самі квартири. Відповідно, в різних ситуаціях, що виникають у процесі ринкового обороту часткою, став актуальним і питання визначення ринкової вартості частки у праві на те чи інше житлове приміщення.

подробнее >>

Навчання - проблема сучасного суспільства

15.10.2012

У сучасному суспільстві існує безліч проблем молоді таких, як наркоманія, алкоголізм і порушення закону. Але однією з важливих проблем є саме небажання навчатися як у школах, так і у вищих закладах ...

подробнее >>

Технологія парного навчання

15.10.2012

В основу даної статті покладено методика Рівіна-поабзацной опрацювання тексту
Дана стаття призначена для практикуючих вчителів, а так само для студентів педагогічних вузів

подробнее >>

For owners of small businesses and shareholders may raise the tax

10.10.2012

Effective tax rate on dividends paid by the citizens offer to nearly half - from 9 to 13 percent. This bill on Monday went to the State Duma, the correspondent of "Fontanka".

подробнее >>